Followers

Friday, February 25, 2011

Broga Hill part II.

Jyeah!!! Akhirnya! Satu post untuk broga. Pada tanggal 20 hb Februari itu, sekali lagi saya telah berjaya menjejakkan diri ke Broga Hill. Woot woot! Sekali lagi membawa maksud saya penah naik Broga. Akan tetapi episod 1 saya tak berapa nak menjadi kerana kepancitan yang amat sangat. Jadi untuk episod dua ini..... (bacalah)

Kami tak plan nak tengok sunrise or sunset. kami pergi untuk mendaki dan kami start mendaki pada jam 9 pagi. And syukur sangat bahawasaya pada hari itu, mahatari tak terik. Sedang elok saja cuacanya. Pada mulanya, aku ingat aku akan pancit seperti sebelumnya. Separuh mati wa cakap lu. Tapi. Ye. Mark TAPI tu ye. tetapi aku mendaki tanpa sekelumit rasa pancit pon! bangga seh!. HAHA. And nak buat lagi bangga, aku naik sampai second peak wehh! pencapaian yang harus dibanggakan! jyeah. Ok, Malas nak bebel, Lets the pics tell the stories.!


Nahhh! Bahagia takk muka.? I love Broga. And will come here AGAIN!


my first teguk of air. hebat kann??

i love this panorama of mine! weeeehee,!

Bukti aku dah sampai second peak! jyeah!

di sebalik lalang. aku rasa romantik. *tiba2

Nahh! Berlatarkan Bandar Kajang!
*Background music : Kenangan manis kau dan aku (sambil pandang2 akmar dan gelak pastu kena jeling dgn kema. hahahha)this is my love.! the four of us! yihiii.


nahh! kau ada???! Tiada kan. aku ada nih. Haa.. kalau rajin bukak lahh post lalu tentang Broga. perhatikan perbezaannya . HAHAHA! Anyhow, aku nak mendaki sampai ke betul - betul puncak! Jyeahhh!.

p/s : sebelum naik, banyak2 berdoa. selawat . agar dijauhkan bnde2 tak baik. and jage perlakuan. sekian.

Broga! Wait for me! And tokwan too. JYEAH! *tangah ke dalam mata ke atas gigi ke depan hidung kasi kembang!

4 comments:

top_ace7 said...

ko g hari ape ni? macam takde orang je.

.d.a.y.a.n.g. said...

ahad. ramai ahh. tapi ramai yang dah balik. tapi waktu nih ramai jugak. cuma kitorg pandai amek spot tak ramai orang! :) jom p lagi!

azrinaanuwi said...

sgt ke-seronok-an dan sgt ke-jealous-an!!! btw, cantik gmbar ;)

azrinaanuwi said...

sgt ke-seronok-an dan sgt ke-jealous-an!! btw, cantik gambar ;)