Followers

Friday, October 30, 2009

The Bes Bday Ever...

29-10-09..
Bday ak yg ak rase paling bes skali.. Thx to u guys yg byk berbincang dan berfikir bagaimane carenye nak menipu ak! Hahahaha..
WAN POKYEA DUDI MUQ TAQIN JOWI SHIRA SENAH PHYE AKMAR...
Surprise party yang amat la bes! Hahhahaha wan n pokyea exciden la ap la.. Ngeng! Ak da siap nangs2 ni. Korg mmg la pelakon terbaik.. Jowi dan dudi terutamenye.. Jowi muke terkejut gile dapat msg dr dudi cakap wan n pokyea xciden, bodoh! Ak caye muke cuak kau tu mengong! Siap soh kol wan n pokyea ni.. Siap kol akmA Ni au. JOWI gile! hahahah.. Yg Dudi lak jumpe2 nak marah2.. BtAU moto hncur la ap la.. Trime kasih la dudi.. Kate2 kau tym tu mmg membantu ak yg tgh menangis tu.. Makin lege plak ak kan bile dgr camtu. Bodoh la ni. g si Muq n Taqin turun2 da muke serabot.. Muke risau.. Sekali lg ak cayE! Ak tgh nangis ni.. Dorg cakap kat ak "Dayang, jgn la risau, InsyaAllah tade pape." Thx la.. Melegekan ak gak tym tu wpun ak sdg ditipu! Yg si Akmar turun2 buat muke selambe.. Ak da pelik. Minah ni tak risau ke pasal pokyea. Tp ak diamkan je.. Hahahaha. KAteny nak ke Hospial Serdang. Pastu p Bangi jap amek kawan Wan kat situ.. Yg ak peliknye, kalau nak pick up org tu taya la sampai sume org turun dari kete. Konon nak carik kawan Wan yg tak dikenali tu. Ak da la tgh serabot gile! Soh ak carik org lak! Mmg tak la kwn2.. Korg plak beriye mencarik. Ak percaye lg di situ! Tp tym u ak da rase agk fishy sbb kat satu pondok ni ak plak KFC tp tade org kat pondok tu (Wan da janji b4 tu bday ak mkn KFC) Tmbh plak ngn moto di sebelahny yg ak macam knl. (Al rase tu ;a moto tym Muq jatoh cam nangke busuk tu hhahahaha). Tp ak diam je. Still risau ni BF terchenta xciden! Ak caye lg tu.. Pastu Dudi maki aku. Die cakap "Dayang, kau nak tggu kawan wan ke nak gerak lu. Yg kau diam je pehal ni! Yg nak mati tu BF kau tau!" Thx lg sekali Dudi. Kau sentiase membantu. Ak angis lg n ak rase cam nak bla je dr situ. Pastu dorg pon ajk grk p spital.. Ak dgn lajunye berjalan menuju kerete. Tym tu ak sorg2 je jn rupenye. Pastu dorg nyanyi lagu bday same2 hahahah. N Wan ngn Pokyea muncul from nowhere ak pon tatau. Wan pegg kek! ahahahah. TYm ak rase cam nak maki hamun je seko2! hahhaha. Thx korg.. Plan bday aku. Thx SAYANG! I know u r the mastermind of all these. I love u like crazy sayang 4 making sure my bday dz year is th bes bday ever! Thx! SUsah kan nak plan. Huhuhuhuu. N nk wat bday ak lg perfect is when Wan bawak kami ke rumahnye. Satu family die ade termasokla ibunye.. (ketaq lutut cheq!).. DAk2 ni depan ibu Wan mule la nak buat onar ngn ak. Kenekan ak je kije nye. Haisy. Sib ak kautim ngndik Wan. Syuhada n Syazwani. heheheh. Awak, dorg da sayang kite. Hehehe.Hope Ibu dapat time kite. Ibu wan bg ak adiah jugak. Terkejut ak! Thx makcik! ;) Purse tu sgt lawa. ;0.. Thx Muq 4 da choc n card (kat card tu kau tulis la sumtnhg ngeng! hhaah). Awak, thx purse n tudung tu. Rally apprecate it sayang. Mmmmmmmuuuuuuuaaaaaahhhhhh. Thx pade y lain atas kasih syg. Ak xharap hadiah. Korg join ni pon da wat ak hepi gile. Hhahahaha Phye pon mengong gile nipu ak, cakap balik jum.ngeng! Sayang korg.. (spt bese kat Wan lebih byk. hahaha). Korg mmg terbaik! FRIENDSHIP FOREVER MELODRAMA HATIKU! <3

2 comments:

bLaCkBoNe said...

x de award ntk aku eh??
hehehe
mengong dyg nih!!haha

dayang ina said...

hahahha award tuk kau pelakon ter baik la