Followers

Thursday, October 15, 2009

When Dayang Hates Ppl..

Truthfully n honestly, Im not a type of person yg suke ngumpat org suke2 ati.
Buang mase siot ngumpat2 ni..
Ape dapt kan kalu ngumpat..
Dose dapat la.hahah..
Sebab tu bile ak tak suke org ak diam..
Ak tak bitau org pon..
Sebb myb ak sorg je yg taksuke..
So wats da point of me ngumpating kan?
And maybe bcz of dat ppl will assume dat ak hipokrit.
GO TO HELL wit dat..
Like I care..hahah..
I know wat im doing..
So suke hati aku la ak nak wat ape pon kan..
Im not trying to be a hypocryte though..
Juz being fair enuf not to talk bad bout ppl..
But when the hatred overcomes me..
DATS IT..
hahaha..
Susahny ak nak trust org..
Camtu gak la susahny ak nak benci org..
Tapi kalau org wat taik ngn ak, wat am i suppose to feel ngeng!
dapat tau lak die tikam ak dari belakg..
SHIT!
haahhaha..
But still im too soft i thnk..
Too soft to confront wit dat kind of ppl..
Melainkan ak dapat support yg kuat from kwan2 lain..
Hahahaha..
Itu pon tak sampai hati lagi tu..
Im not saying dat im dat kind..
juz soft hearted myb..
So, konklusinye, jgn wat ak bnci la..
Once ak bnci, dats it..
But utk wat ak tak bnci..
first thg first ak kne la jge prangai..
supaye org tak bnci ak gak..
Tol tak?
Ni tak. Harap org wat ok ngn kite tp kite tak ok ngn org.
PEJADAHNYE!!!
So same2la kite betulkan diri kite sendri b4 kite jugde ppl..
pesanan penaje..;)

3 comments:

si ngeng. said...

aku paham sgt sgt. aku tak sangke dowh..kita dah u ni pon, still ade org nak berperangai mcm kat skolah.
aku igt bnd2 cani mase zaman skolah je.
haish. aku pon tak suke benci org.
kau jgn benci aku ea? kalau benci ckp!!! aku en jahat...kot2 kau tak suke kwn ngan pompuan cam aku.hehehehehe.
apehal aku emo nie?? haha. mmg tak lah aku nak emo ngan kau. euw. haha.
betol2!! betulkan diri b4 nak judge ppl. sbb tu aku tak suke benci org sbb aku ni pon TAK PERFECT!! kau pon tak perfect dayang. mulut itik!!!! MUAHAHAHAHAHA. kau jgn tacing lak aku ckp ni. gurau2 je...hehe. gi ngadu kat wan!! HAHAHA.

dayang ina said...

hahahHAHAHAA..
asal phye bodo ni?ahahah..tu la kan.
mmg tak la tacing ngeng..setakat mulut itik tu ape ade kesa..hahaha..ak pon tak perfect gak dow..ak tak bnci kau..kau pon kalu taksuke kwn ngn pmpn cam ak cakap wei.jgn diam..huhuhu..

My words keeper said...

phye ni ngok ngek plakkkk??
aku sukeeee kwn ngan korg :))