Followers

Thursday, May 5, 2011

sesi makeover.t

ha. entry kali ni pasal sesi make over . wah. make over sangat. masa cuti hari tu. Kakak angkat aku @ Kakju mintak tolong aku jadi model dia. Dia belajar make up nih. And of coz kena ada model lah kan. And aku jadi ah. Tym tu aku cuti. Oh. Bukan cuti. Gap seminggu tuh. Hehe. And tema hari itu is hari persandingan kot. Ha. Make up kawen2 lahh. huhu. Hampir 2jam juga muka aku di touch up dan inilah hasilnya...............................


Nih bahagian mata ye. ye. bulu mata palsu. berat uols. and and lama jugak nak wat mata je. :)


fokus idung. haha. klaka lah idung aku. dah ditouch up. nmpk lah mancung sikit. padahal... and bibir tuh. tetap bibir ikan. :)


Nahhhhhh. Inilah yang sebenar2nya. Tebal kan. Nak remove nih ambik masa setengah jam. Tapi aku suka KakJu makeup. Lawa je! :)


ps: macam artis kan. hahahahaha! ;)

5 comments:

AIN SYAFIQA AZMI said...

dayang sangat cantik taw..=)

.d.a.y.a.n.g. said...

cantik? takdelah. ini namanya make up yang lawa. hehe :)

Anonymous said...

tak cantik , if tak makeup lagi cantik

kucingGEMOK said...

sy setuju dgn pendapat warge di atas.
dayang lebey amoy tanpe mekap.
sekian.

.d.a.y.a.n.g. said...

kak/abg anonymous : :) sume org natural beauty.

fix : hehe. :)