Followers

Tuesday, June 7, 2011

5th July 2011.

On the 5th July 2011, last Sunday, there were two events yang sepatutnya aku hadiri. Tapi sebab dah janji dengan event yang lagi satu. So, yeah. Instead of bowling tournament family, I went to Astro Bukit Jalil for Konsert Kenangan AFNIL. To support Ain AF8. Call me AF Freak. I am!

So, this concert was actually a contest for AF1-AF9 dulu2. Gabung balik. Basically, 1AF , ! wakilnya.

Af1 : Rosma
Af2 : Zarina
Af3 : Kefli
Af4 : Diddy
Af5 : Shawal
Af6 : Ika
Af7 : Zizi
Af8 : Ain
Af9 : Raqib

Jasi, mereka ni bertanding sesama sendiri mewakilkan batch masing2. Hadiah besar ye. Sebuah kereta. Nak tau kereta apa, kena tengok lahh Sabtu ni kol9 malam. Haha. Majlis dimeriahkan dengan kehadiran bintang2 AF yang lain untuk memberi sokongan kepada rakan2 mereka.

AF1 : Sahri, Nija, Atie, Khai
AF2 : Zahid, Bob
Af3 : Marsha
AF4 : Haziq
AF5 : Heliza
AF6 : Aliff , Nadia
AF7 : Aril
AF8 : Mamau, Emma, Adira, Nadd, Shah, Kaklong Farina
AF9 : Kay, Nera, Erul, Eka.

Meriah je dorang2 ni. Lain2 batch pon rapat je. Tapi overall, I would say sume peserta menunjukkan kematangan dalam persembahan. Congrats! Nak tau sapa yang menang? Haha. Tengok tv hari sabtu ni eh. :)



Ain selepas konsert! :)



Kami yang datang support. :)


Pada hari yang sama jugak, family besar p main bowling ramai2. Jeles je tengok dorang main bowling. Tapi takpelah. Kalau ikot pon bukan boleh main. sebab? Tak reti pon kan. Haha. Nak cerita pon tatau . Jadi, marilah kita biarkan gambar2 ni bercakap. haha



Makcik dan pakcik yang konon muda.



Anak pak imam yang sangat rare dan nakal!


ibu nawal dan adik. nawal suka makan.



Apa lah yang digelakkan agaknya ya.


Iman bersama cikmarlia nya. :)

InsyaAllah. Plan sabtu ni adalah untuk berpiknik ramai2. Syiok oh! :)

1 comment:

AIN SYAFIQA AZMI said...

owh sakan dayang..hehe